Miért Zakynthos?...

Kategória: Utazás,

1) Ennek a görög szigetnek ezer arca van, melynek köszönhetően minden korosztályt magával ragad a bája érdeklődési körtől függetlenül,
2) Zakynthos szigetén található az egyik leghíresebb partszakasz a Navagio öböl (Csempész öböl). Ez egy olyan elszigetelt homokos öböl, melyet csak kishajóval tudunk megközelíteni.
3) A világ egyik legtöbbet fényképezett helye a Navagio öböl. Az öböl felett található egy kis kalitka, amely kilátóként funkcionál. A Navagio öböl felülről is varázslatos.
4) Laganas városát az éjszakai életet kedvelő utasainknak ajánljuk.
5) A sziget nevezetessége a Blue Caves (Kék barlangok), melyet egy hajókirándulás keretében tudunk megtekinteni.
6) A sziget déli oldala főleg csodálatos strandjairól híres, a fővárostól délkeletre a Vassilikos félsziget a Banana Beach és más strandjairól híres, erre puha, kellemes homok és csodálatosan kristálytiszta víz várja a nyaralókat.
7) Agios Sostison, nagy védelmet biztosítanak az álcserepes teknősöknek (caretta caretta), hiszen a tojásrakó helyük itt található.
8) Exo Chora piciny falucska, melynek legfőbb látványossága az ezeréves olajfa.
9) Búvárkodást kedvelő utasoknak is kiváló úti cél, hiszen a St. Nicholas Beachen erre lehetőség nyílik.
10) Alykanas, Zakynthos északkeleti partján található, népszerű turista célpont, mely hosszú homos strandjáról és turisztikai létesítményeiről ismert város.
Vissza a hírekhez